TAJLAND-JESEN/ZIMA

Kraljevina Tajland je država u jugoistočnoj Aziji. Posljednjih godina  zabilježen je znatan porast turista što je i za očekivati ako uzmemo u obzir bogatstva plaža i ljepotu mora. Naša topla preporuka u prvom redu ide ka otoku Phuket, a nezaobilazna destinacija je i Bangkok, glavni grad i najduža luka u Tajlandu.

Phuket je najveći i najpopularniji otok na Tajlandu. Sastoji se od jednog velikog i trideset dva manja otoka. Obiluje plažama i bogatim sadržajima za sve generacije. Pravo je mjesto za odmor i uživanje. Pored Phuketa imat ćete priliku uživati u svim ljepotama Bangkoka. Putovanje na Tajland će ispuniti sva Vaša očekivanja. I više od toga.

Ponuda GoBook za Tajland bazirana je na posjeti Bangkoku i Phuketu, a datume putovanja određujete sami. Program putovanja Vam donosimo u nastavku:

Individualno putovanje- 10 dana
Cijena po osobi već od: 998 KM !
U cijenu uključeno:
-Avio karta na relaciji Sarajevo-Bangkok-Phuket(povratna)
-Smještaj u hotelu na odličnoj lokaciji
-Sve pripadajuće takse.

Napomena: Program putovanja je moguće prilagoditi željama putnika. U cijenu nije uključena viza. Napominjemo da je cijena od 998 KM početna najniža cijena formirana u skadu sa cjenovnikom avio kompanija na dan sastavljanja ponude. U skladu sa tim cijene mogu biti promjenjive.

Za sve dodatne informacije i rezervacije budite slobodni da nas kontaktirate.

MSC DIVINA- BROD

Krstarenja

Najbolje od ponude GoBook

Putovanje u Istanbul

ISTANBUL

Specijalna ponuda tokom cijele godine

Čekamo Vas 100%