ISTANBUL- TOKOM CIJELE GODINE

“Ukoliko bi svijet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad”; “Ukoliko bi imali pravo na samo jedan pogled u životu, uputite ga ka Istanbulu“samo su neki od brojnih citata kojima se pokušava dočarati ovaj veličanstveni grad smješten na dva kontinenta.  Putovanje u Istanbul zadnjih godina se nameće kao nezaobilazno za sve ljubitelje spoja zabave, dobre hrane, kulturnih znamenitosti. Istanbul je najveći grad u Turskoj te je njeno kulturno i ekonomsko središte. Istanbul je okružen vodom. Nalazi se na Bosporskom moreuzu gdje se spajaju Crno i Mramorno more. Okružen je morem sa tri strane, predstavlja vrata Orijenta, spoj Istoka i Zapada… U prošlosti su ga zvali i Konstantinopol te je više od 1500 godina bio je centar Rimskog, Bizantskog i Osmanskog carstva. Upravo zbog značaja koji je od svog postanka imao, grad je uvijek bio stjecište brojnih umjetnika, muzičara, trgovaca, a u posljednje vrijeme i mnogobrojnih turista.

Putovanje u Istanbul by GoBook

GoBook tokom cijele godine ima ponude za ovaj čarobni grad. Individualna putovanja možemo realizovati na datume koji Vama odgovaraju i u skladu sa Vašim zahtjevima. U nastavku Vam donosimo ponudu za 8. MART,  putovanja 3 noći/ 4 dana te 4 noći/5 dana s cijenom VEĆ od :449  KM po osobi.

Hoteli: Oban Suites, Golden Horen, Taksim Terrace
Period putovanja, 3 noći/4 dana
06.03.2020-09.03.2020
Smještaj u dvokrevetnoj sobi : 549,00 KM po osobi
Smještaj u trokrevetnoj sobi: 499,00 KM po osobi

Period putovanja, 4 noći/5 dana
06.03.2020-10.03.2020.
Smještaj u dvokrevetnoj sobi: 599,00 KM
Smještaj u trokrevetnoj sobi: 558,00 KM

U cijenu uključeno:
Avio karta
Aerodromske i ostale takse
Prtljag 20 kg i rucni prtljag 8kg
Smještaj u izabranom hotelu
Doručak
Privatni transfer aerodrom-hotel-aerodrom.

*Naši agenti su tu da Vam budu na usluzi prije, tokom i nakon završetka putovanja te se pobrinu da sve prođe onako kako ste zamislili.

*Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

 

ISTANBUL BOSPOR

ISTANBUL- TOP 5

Šta vidjeti u Istanbulu, šta ne smijete propustiti ? Pogledajte u našem blogu !

Čekamo Vas 100%