ISTANBUL- TOKOM CIJELE GODINE

“Ukoliko bi svijet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad”; “Ukoliko bi imali pravo na samo jedan pogled u životu, uputite ga ka Istanbulu“samo su neki od brojnih citata kojima se pokušava dočarati ovaj veličanstveni grad smješten na dva kontinenta. Najveći je grad u Turskoj te je njeno kulturno i ekonomsko središte. Istanbul je okružen vodom. Nalazi se na Bosporskom moreuzu gdje se spajaju Crno i Mramorno more. Okružen je morem sa tri strane, predstavlja vrata Orijenta, spoj Istoka i Zapada… U prošlosti su ga zvali i Konstantinopol te je više od 1500 godina bio je centar Rimskog, Bizantskog i Osmanskog carstva. Upravo zbog značaja koji je od svog postanka imao, grad je uvijek bio stjecište brojnih umjetnika, muzičara, trgovaca, a u posljednje vrijeme i mnogobrojnih turista.

 

GoBook tokom cijele godine ima ponude za ovaj čarobni grad. Individualna putovanja možemo realizovati na datume koji Vama odgovaraju i u skladu sa Vašim zahtjevima. U nastavku Vam donosimo ponudu za putovanje 3 noći/ 4 dana s cijenom VEĆ od : 559 KM po osobi.

U cijenu je uključeno:

-povratna avio karta Sarajevo-Istanbul-Sarajevo
-smještaj na bazi 3 noćenja s doručkom
-povratni transferi aerodrom-hotel-aerodrom.

Ukoliko želite fakultativne izlete i to smo u mogućnosti organizirati uz dodatno plaćanje. Putovanje je moguće organizovati prema Vašim zahtjevima i željama.

ISTANBUL- TOP 5

Šta vidjeti u Istanbulu, šta ne smijete propustiti ? Pogledajte u našem blogu !

Čekamo Vas 100%