BUDIMPEŠTA- SRIJEDA/NEDJELJA

Budimpešta

Budimpešta je glavni grad Mađarske i ujedno destinacija čija popularnost iz dana u dan raste. Bogata historija, kulturne znamenitosti, zabavni sadržaji su neke od stvari koje ovaj grad uzdižu na ljestvici najposjećenijih evropskih gradova. Nazivaju je Parizom Istoka. Metropolom. Grad je nastao spajanjem Budima, starog Budima na desnoj strani Dunava  i Pešte na lijevoj (istočnoj) obali. Grad prožimaju mnogobrojni spomenici, mjesta visoke kulture i nezaobilazna odredišta turista. Neki od najistaknutijih bi bili :Trg heroja, Muzej lijepih/likovnih umjetnosti, Državna opera, Lančani most i građevina koja osvaja svojom ljepotom i raskoši: Mađarski Parlament. Pored ovog u Budimpešti je nezaobilazna aktivnost i vožnja Dunavom, a imat ćete priliku uživati i u mnogim restoranima, barovima i drugim zabavnim odredištima na poznatoj ulici Vaci i  drugim.

Ponuda GoBook-a za Budimpeštu bazirana je na osnovi kao individualno putovanje. Vi nama kažete datume koji Vam odgovaraju, mi Vama organizujemo putovanje. Polasci iz Sarajeva su svake srijede u ranim jutarnjim satima, a povratci nedjeljom.

Cijena: 340,00 KM po osobi

Cijena uključuje:

-Avio karta (Wizz air, Sarajevo-Budimpešta-Sarajevo)

-Smještaj na bazi 4 noćenja

-Transferi

-Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Pogled na Dunav-Budimpešta

Bilo da su u pitanju praznici, godišnji odmori, specijalne prilike, Budimpešta je uvijek dobar i pravi izbor. Opustit ćete se, odmoriti od svakodnevnice, uživati u svim bogatim sadržajima ovog znamenitog grada. Budimpešta je poznata i po toplim/termalnim vodama pa sebi možete priuštiti i to zadovoljstvo. Spoj Budima i Pešte, složit ćete se da zvuči interesantno, a u prilici ste upoznati sve ono što to spajanje sa sobom nosi. Za Budimpeštu se odlučite već danas i pustite mašti na volju.

  *Mi Vam stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije.

 

 

Čekamo Vas 100%