Sa GoBook i GoTravel putuj jeftino !

Dobrodošli

Poštovani posjetioci, dobrodošli na web stranicu GoBook-prve bh online putničke agencije.
GoBook d.o.o Visoko je mlada putnička agencija, tehnički i kadrovski maksimalno opremljena da uslugu pruži po najboljem omjeru cijene i kvaliteta. Kod nas možete rezervisati avio karte i hotelski smještaj za sve destinacije svijeta ili se odlučiti za neki od organizovanih aranžmana putovanja koje nudimo. Također, u ponudi imamo i krstarenja kao i posebne ponude za razne događaje. Akreditovani smo IATA agent i korisnik Amadeus sistema za rezervaciju avio karata. Tu smo da udovoljimo Vašim zahtjevima i pobrinemo se da putovanje prođe onako kako ste zamislili.

Akreditovani IATA agent

Područje turizma je izuzetno složeno i zahtijeva kontinuirani rad, edukacije, resurse i veliku odgovornost. U skladu s tim GoBook je na samom početku uspostavio saradnju sa IATA – međunarodnim udruženjem za zračni transport.

Licencirani za korištenje Amadeus programa

Saradnjom sa provjerenim partnerima te kontinuiranom edukacijom uposlenika GoBook usluge nastoji dovesti do savršenstva. Jedna karika u tome je i korištenje Amadeus sistema za rezervaciju avio karata.

Poštovani posjetioci, nadamo se da smo Vam uspjeli barem djelomično pokazati šta su naše osnovne smjernice u radu kao i ono što smatramo bitnim za uspješan rad i zadovoljstvo klijenata. U budućnosti planiramo raditi na dodatnom unapređenju usluga kao i proširenju naše djelatnosti. Nadamo se da ćete nam ukazati Vaše povjerenje i s GoBook i GoTravel putovati jeftino!

Pronađite svoje putovanje