MSC DIVINAMSC DIVINA KABINA BALKONSKAMSC MASAZA I SPAMSC BELLISIMA DJECAMSC KRSTARENJAMSC SPLENDIDAMORE KRSTARENJEMSC CRUISE

Krstarenje kao način putovanja zadnjih godina se profiliralo kao izuzetan način da u kratkom periodu obiđite  šo više destinacija pritom uživajući u svim bogatim sadržajima koje ove putujući gradovi nude. Pored toga, za neko ugodno krstarenje ne morate odvojiti preveliku svotu novca u odnosu na standardni način putovanja. Izbora destinacija je mnogo, u zavisnosti šta volite pa tako u ponudi MSC krstarenja možete uživati u ljepotama Mediterana, Amerike, Dubaija i mnoštvu drugih top lokacija. Kao lider u organizaciji i ponudi krstarenja izdvojili bismo MSC flotu koja sa brodovima neviđene ljepote, komfora i raskoši gostima pruža nezaboravno putovanje. U nastavku Vam donosimo pregled nekoliko brodova sa njihovim najznačajnijim karakteristikama.

MSC Bellissima

MSC Bellissima je brod koji već po samom nazivu plijeni pažnju. Riječ je brodu koji se floti MSC pridružio 2.3.2019.godine nakon svečanosti imenovanja koju brodovi prethodno prođu. Ima kapacitet od 4500 putnika i obiluje najraznovrsnijim sadržajima za putnike. Na brodu se nalazi 12 internacionalnih restorana i 20 barova, bazeni, spa centri. Pored toga nudi bogat izbor kabina kao i dodatnih usluga. Najveća inovacija ovog broda jeste što putnici  u kabinama imaju i prvog digitalnog asistenta krstarenja u svijetu “Zoe”.

MSC BELLISSIMA

MSC Seaview

Msc Seaview je brod MSC flote prvi put položen u more 2017.godine te ubrzo nakon toga počinje sa putovanjima. Ono što ovaj brod pruža nadmašuje standarde i pruža nevjerovatne doživljaje putnicima. Brod može primiti 5179 putnika, a možete uživati u specijalitetima 10 restorana, uključujući 5 specijaliziranih te 19 barova i lounge salona. MSC Seaview nudi mnoštvo sadržaja od kojih možemo izdvojiti dvije kuglane u realnoj veličini, višenamjenski vodeni park sa 5 tobogana, restoran posvećen porodicama s djecom kao i mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.

 

msc seaview

MSC Fantasia

MSC Fantasia je brod iz flote MSC-a koji operira još od 2008.godine. Riječ je o posebno elegantnom i ekološko osviještenom brodu sa naprednim sistemom za nadzor vode, uštedu energije i Clean Ship 2-AWT. Podržava kapacitet od 3274 putnika. Brod sadrži 1637 kabina uključujući 43 za osobe sa invaliditetom. Fantasia obiluje galantnim barovima i restoranima urađenim prema dizajnu svjetskih dizajnera. Ovaj glamur neće Vas ostaviti ravnodušnim i željet ćete se vratiti ponovo. Sigurni smo.

msc fantasia

MSC Seaside

MSC Seaside brod svoju prvu plovidbu bilježi 30.11.2017.godine. Od tada pa dosad iza sebe ima mnogo pređenih morskih milja i zadovoljnih putnika. Kapaciteta je od maximalno 5119 putnika. Njegova posebnost se ogleda u ogromnoj kružnoj šetnici na palubi koja pruža mogućnosti za uživanje u piću, hrani, trgovinama, morskom vazduhu, kupanju i sunčanju. I unutrašnjost broda je unikatno uređena i neće Vas ostaviti ravnodušnim.

msc seaside

Pored navedenih brodova ništa manje važne brodove MSC flote čine i sljedeći kruzeri: MSC Armonia, MSC Divina,MSC Grandiosa, MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Meraviglica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Prechiosa, MSC Seashore, MSC Sinfonia, MSC Splendida, MSC Virtuosa. Svi oni svojom ljepotom i zanosom plijene pažnju i pozivaju Vas na nezaboravne doživljaje. Njima Vam se cijeli svijet susreće na dlanu. Nadamo se da smo Vam ovim tekstom bar donekle zagolicali maštu …Do nastavka priče o veličanstvenim MSC brodovima možete pogledati našu ponudu krstarenja i  razmisliti, isplanirati, odlučiti se… Dotad imate tople morske pozdrave od GoBook ….

Čekamo Vas 100%